Torskefilet med kartofler, grøntsager og smørsauce

[lt_recipe name=”Torskefilet med kartofler, grøntsager og smørsauce med citron” servings=”4 portioner” total_time=”35M” print=”yes” image=”https://joanjustesen.dk/wp-content/uploads/2016/06/Torskefilet-300×300.jpg” ingredients=”1 pose nye kartofler;2 store løg;2 squash;2 fed hvidløg;1 citron;1 pakke torskefilet;En lille håndfuld cherrytomater;Olivenolie;Salt og peber;Eddike;Smør” ]Start med at sætte vand over i en gryde til kartoflerne.;Når vandet koger tilsæt kartofler og salt. Kartoflerne skal koge i ca 12 minutter og skal derefter trække i vandet i ca. 5 minutter;Skær løgene i både og steg dem med lidt olivenolie til de er møre. Squash skæres i grove tern og tilsæt sammen med lidt hvidløg. Steg dette i to minutter og smag så til med salt, peber og revet citronskal. Put grøntsagerne i en skål og hold det varmt.;75 gr. Smør smeltet i en lille gryde. Lad smørret simre til det bliver lysebrunt. Fjern gryden fra varmen og tilsæt citronsaft fra ½ citron, lidt finthakket hvidløg, salt og peber.;Varm en pande op med en smule olivenolie og steg torskestykkerne med skindet nedad omkring 3-4 minutter. Vend torsken og steg så den anden side i ca. 1-2 minutter;Skær tomaterne i tern og bland dem i grøntsags blandingen fra før. Tilsæt lidt eddike, olivenolie, salt og peber.;Server – og velbekomme 🙂[/lt_recipe]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *