Kylling med rosmarin, pasta og grønt

[lt_recipe name=”Kylling med rosmarin, pasta og grønt” servings=”4 portioner” total_time=”30M” print=”yes” image=”https://joanjustesen.dk/wp-content/uploads/2016/06/kale-food-blog-grilled-chicken-300×200.jpg” ingredients=”1 fenikkel;2 fed hvidløg;1 dåse flåede tomater;400 gram pasta (penne);Kylling overlår???;Rosmarin;Majs;En lille håndfuld cherrytomater;Olivenolie;Salt og peber;Eddike;” ]1. Start med at sætte en gryde med vand over til pastaen.;Skær fenniklen i tern (gem toppen til senere), og steg den i en gryde med lidt olivenolie til den er let mør. Tilsæt nu de flåede tomater, hvidløg og ½ dl vand. Dette lader du simre i omkring 6-7 minutter. Krydr blandingen med salt og peber.;Nu koges pastaen i omkring 10 min. Når pastaen er kogt hældes vandet fra og pastaen vendes nu i lidt olivenolie og salt og peber.;Kyllingen steges i omkring 5-7 minutter på hver side til de er helt gennemstegt. Når dine kyllingestykker næsten er færdigstegte krydres der med rosmarin, salt og peber;Cherrytomaterne skæres nu i halve og fennikel toppen i tynde skiver. Dette vendes nu med majs, olie, lidt eddike, salt og peber.;Server – velbekomme :-);[/lt_recipe]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *