Mad med hjerte og fornuft – nr. 1

44 små og store retter

Pris hos mig: 150,-

Denne bog, er den første i en serie af opskriftsbøger fra Sense. Bogen er til dig, der kæmper med kiloene, og til dig der vil bevare den slanke talje, du allerede har – uden at give køb på lækker mad. Det er nemlig det, Sense handler: kunsten at kombinere god man med sundhed og – hvis du ønsker det – et vægttab, du kan holde.

Hvis vi nu skal være helt ærlige: det er ingen kunst. Sense viser dig bare en anden måde at fordele de enkelte elementer i kosten på, end du måske er vant til: flere grøntsager og mere protein, for eksempel kød, fisk og æg. Også fedtstof til dine måltider. Til gengæld mindre brød, ris, kartofler og anden stivelse. Hænderne er din vægt og maden er så enkel eller avanceret som du selv vil have den. Faktisk kan du sagtens bruge dine egne yndlings opskrifter, bare du justerer dem.

Hvorfor så en serie med opskriftsbøger? svaret er enkelt: Forfatterne elsker mad, der ikke bare smager fantastisk, men også er sundt og mætter i lang tid. Mad, der pirrer alle sanser. Mad, der er nem at lave. O vi vil gerne dele vores passion med dig.

Denne første bog, viser dig, hvordan du kan tænke Sense ind i dagens store og små måltider – fra morgen til aften, fra hverdag til fest. Du kan kaste dig ud i opskrifterne uden mere kendskab til Sense, end du lige har fået, men du kan også, hvis du har lyst, læse mere i bogen om de vigtigste principper i metoden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *