Chili con carne med ris, grøntsager og creme fraiche

[lt_recipe name=”Chili con carne med grøntsager og creme fraiche” servings=”4 portioner” total_time=”35M” print=”yes” image=”https://joanjustesen.dk/wp-content/uploads/2016/06/chili-con-carne-300×165.jpg” ingredients=”1 pose ris (basmati);1 dåse kidneybønner;400 g. hakket oksekød;2 løg;3 fed hvidløg;2 squash;En håndfuld cherrytomater;1/4 l cremefraiche;Chili (tørret el. frisk);Olivenolie;Salt og peber ;” ]Skyl risene godt og sæt dem over, i 1 liter kogende vand. Kog dem ved svag varme i omkring en halv time. Lad dem derefter hvile ca i 5 min og smag til med salt. ; ;Åben dåsen med kidneybønner, hæld væsken fra og skyl under koldt vand.;;Kom oksekødet i en gryde med lidt olivenolie, og brun det af i omkring 2-3 minutter;;Herefter tilføjes den ønskede mængde chili, squash, kidneybønner, tomater og hvidløg. Lad alt dette stå og simre i et kvarter. Tilsæt gerne lidt vand hvis retten er ved at koge tør undervejs. Smag herefter retten til med salt, peber og chili.;;Server med cremefraiche – velbekomme ;[/lt_recipe]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *